S03E08 Bodenfallet

En tillsynes vanliga vårdag åker en ung kvinna iväg till en kompis för att plugga. Tyvärr kommer hon inte hem igen.

2 reaktioner på ”S03E08 Bodenfallet

  • mordpodden skriver:

   Hej Erik!

   En person hade ringt till Missing People några dagar innan kroppen hittades. Den här personen påstod sig vara synsk och sa att de skulle hitta kroppen i ett gult och slitet ruckel, vilket de också gjorde. Mer än så vet vi inte om den här personen tyvärr. När det kommer till om vi tror på att det finns synska personer eller inte är i alla fall jag (Amanda) kluven. Jag kan varken ge ett tydligt ja eller nej. En del av mig tycker det är svårt att tro på någonting så abstrakt som inte går att bevisa, men samtidigt hör man ju historier lik den här som får en att tro att det ändå finns människor som är det. Jag har exempelvis aldrig gått och spått mig, men en anledning till det är nog att jag är lite rädd för vad personen skulle säga. För jag tror på det så pass mycket att jag skulle påverkas av det.

   Tack så jättemycket för att du lyssnar! Ha en fin dag 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s